Ushtrimet që duhet t’i bëni pas moshës 40 vjeçare


Gazeta Express
22 Shkurt 2020 10:39

Pas moshës 30 vjeçare trupi i njeriut fillon të jetë më i lodhur.

Sipas Bright Side ushtrimet janë ato që ngadalësojnë plakjen e turpit të njeriut.

Kështu njëra nga ushtrimet e cila iu bënë të ndjeheni më të ri janë ato të barkut, ju duhet të merrni këmbët e juaja dhe duhet t’i bashkoni me duar.

Në këtë pozitë duhet të qëndroni 10 sekonda, këtë duhet ta përsëritni 10 herë.

Kjo pozitë ndihmon në qarkullimin e gjakut dhe oksigjenimin e trupit tuaj, duke zvogëluar dhimbjen e muskujve.

Te fundit


Kthehu lart