Ta ndihmojmë Erionin nga Deçani: Vuan nga leukemia akute


Gazeta Express
22 Shkurt 2020 19:51

Erion Haxhnikaj nga Isniqi i Deçanit është diagnostikuar me leukeminë akute.

Familja e 18-vjeçarit në pamundësi të përballjes së shpenzimeve të mëdha për shërim jashtë vendit, po kërkojnë ndihmën e njerëzve.

“Te nderuar miq, Biri ynë Erioni ( 18 vjeçar) është diagnostifikuar më sëmundjen e Leukemisë akute. Në pamundësi të përballjes dhe mbulimit të shpenzimeve të mëdha për shërimin e tij jashtë vendit, jemi të detyruar të kërkojmë edhe mbeshtetjen e miqëve dhe njerëzve bëmirës. Nr Kontaktues +383 45 279 096 – Ismet Haxhnikaj Ju falenderojmë paraprakisht për ndihmën dhe mirëkuptimin tuaj! Me respekt familja, Haxhnikaj nga Isniqi”.

Shërimi i Erionit jashtë vendi kushton plot 202 mijë euro. 

Mënyrat për ta ndihmuar familjen Haxhnikaj i gjeni më poshtë:

Te fundit


Kthehu lart